söndag 24 januari 2010

Hektisk vecka

Veckan har förlöpt snabbt och med lite kaos. Måndagen började med en typisk Karin-händelse. Går på jobbet i korridoren och lyckas snubbla på mina egna fötter (jag skyller på den vinklade klacken). Faller som en fura utanför min chefs rum (!) med datorn i handen som gjorde en snygg lufttur. Kaputt. Jäklar. 4 chefer som vittnen och kraschad dator.. ny kommer inte förrän i slutet av nästa vecka och det krävs en del pyssel för att ro ihop 6 utbildningsdagar av de 10 som berörs. Irriterande!

För övrigt har utbildningarna gått fint, en lyxig övernattning i Nyköping med 10 timmars sömn och god mat var inte fy skam, så nu tänker jag nappa på alla hotellmöjligheter som dyker upp!

Måns sover hyggligt, vaknar ca 2 ggr runt 3-4 tiden på natten och somnar om till efter 6. Samuel sover hela nätterna, men vaknar 5.20 och har så gjort under 2 veckors tid. Nästa fight... Värdelöst tidigt. Men, det går åt rätt håll - liksom ljuset :-)

Annars är Samuel superduktig på toaletten! Vi försöker hålla i så gott det går och läsa signaler och snart bör vi nog prova att släppa blöjkontrollen. Få konsultera förskolan och göra upp plan!

Inga kommentarer: