söndag 25 april 2010

Utefix

Yes! Mamma och pappa har varit här i helgen - och vips händer det grejjer. De har liksom den effekten automatiskt och det blir åka av. Vad sägs om att 7 minuter efter morfars ankomst hade han redan bytt om till arbetskläder och spikat ihop en ny sandlåda, size Big, och påbörjat monteringen av vår nya postlåda? Det går undan liksom.

Vi har skrubbat vrålskitig 55 kvm altan, oljat in den två gånger, gjort detsamma med framsidan, monterat ihop utemöblerna, tvättat fönstren, av med stödjul och på med stödhjul, ny postlåda och sandlåda på plats (tack pappa) och gården räffsad (tack mamma). Barnen lyckliga och bråk-fria utomhus, myror, humlor, flugor och ännu fler myror i fokus.

Nu ska jag fixa fram barnens kläder, sätta ihop ett "familjecollage" till Adams fsk och rota fram vuxen t-shirtar till Måns o Samuels "skaparverkstad". Gäller att hålla koll. 1 månad kvar till inskolning på det gemensamma stället. Kan inte nog poängtera hur skönt det ska bli. Barnen kommer utvecklas vid bytet och garanterat bli mindre förkylda där (bättre åldersspridning på A:s ställe och mer utomhus)! I fredags var M & S i slutet på sin förkylning nr 9 detta år - idag början på ytterligare en. De har banne mig inte varit snorfria sen oktober - en endaste dag!!! Ciao.

1 kommentar:

Mamma Linda sa...

Härliga mormor och morfar :-) Stor kram och eloge till dem.
Fy, har ni varit sjuka så mycket :-( Hoppas verkligen att det blir bättre med nya dagiset.
kram på er