söndag 18 april 2010

Vårdag!

Sköna söndag närmar sig sitt slut. Utflykt till nationalparken med korvgrillning, klappa djur, springa omkring och åka några gamla rutschkanor förgyllde vår förmiddag. Titt på blå- och vitsippor i vår slänt ingick också innan lunchvilan.

Därefter lite "city-light-life" runt Gullmars och vi hälsade på Moster Mia. "Titta!! TÅÅÅGEN kommer!" Tunnelbanan som gick 10 m från en lekpark tog mina barn med storm, och då främst den äldsta tåggalningen. De andra barnen i parken tittade på dem med "hallå-skogsmullar-blicken".

Väl hemma fick vi inbjudan från en grannfamilj vi sällan träffar. Eftersom vi ligger gravt på minus efter att de bjudit oss massvis med gånger tackade vi ja. Och det är stort ska de veta kl 18 en söndagkväll med denna dag i ryggen. Trodde bara att vi, eller på sin höjd ngn granne till var bjuden. Nixpix. 10 pers från bekantskapskretsen var där och firade en nybliven 9-åring i familjen! Oh no. Gick dock bra, men kändes helskumt att bli ditbjuden i det sammanhanget! Jag är så jäkla tråkig på sådana oförberedda saker...men det blev bra.

1 kommentar:

Evelina sa...

Grymt fin bild! P&jag letar som idioter efter en fototapet i den stilen, lite problems att bestämma oss bara..
Härligt med morföräldrar som kan hjälpa till så där, underbart!