tisdag 6 april 2010

Ettan kom, tvåan kom, trean kom så småningom

I morse framtonade 1 prick på Samuels rygg och han fick vara hemma. Velade fram och tillbaka om Måns skulle åka till fsk eller inte. Med gårdagens pirayatendenser i bakhuvudet (bita, bita bita) fick han åka. Ikväll upptäckte vi en prick även på honom, så nu verkar det som att bröderna bus är synkade i sina vattkoppor. Tjoho! Aldrig har vi väl varit så glada för ett insjuknande? Dessvärre smittade förmodligen M ner hela sin avdelning idag...attans.

Vabbkontot ökar med andra ord för P och mig, men thats life. I vilket fall lär det bli en glidar-vabbdag imorgon eftersom ett hus ska levereras och monteras upp på gatan :-) Några bilar har redan passerat ikväll. "Lastbil! Dä! Stooooo (stor). Mamma! Mamma! Lastbiiil. Stoooo. Guuu (gul)."

3 kommentarer:

Evelina sa...

Inte bara morgondagen kirrad! kanske flera veckors sysselsättning med att kika i fönstret(om det syns därifrån) till huset ör klart.. Spännande för dem!

Vikkan sa...

Tur de ska bygga hus på gatan när tvillingbusarna bestämt sig för att ha vattkoppor samtidigt! ;-)

Smidigt att det blir vab samtidigt iaf så att det kanske inte blir allför låååångdraget. Sen hoppas vi på en frisk vår/sommar!

Vabba lugnt, och jag hoppas du och din man kommer altinera mellan vabdagarna så att era öron får vila från Lastbiiiil, Stooor, guuul en dag eller två!

Kram Vikkan

Linda sa...

trösta dig med att vattkoppor smittar hela inkubationstiden, alltså nästan 2 veckor före första pricken. lycka till med bilspaningen!