tisdag 11 maj 2010

Bubbbles

Längesen! Har tänkt blogg under flera veckor. Men den skrivs ju inte av sig själv riktigt så jag funderar lite på grabbtriss vara eller icke vara. Slutet är nog nära. Tills jag bestämt mig visar jag några bilder från dagens stund på altanen. Klockan är 17.30, solen strålar, vi har just ätit spagetti och köttfärssås ute och det blir dags för bubbelblåsning. Är inte livet för jäkla njutbart och enkelt ibland? Vårsolen är för UNDERBAR!





5 kommentarer:

Vikkan sa...

Härliga bilder!

Tråkigt om även du lägger ner din blogg. Men det kanske är mer i ropet att sluta blogga än att blogga. Tussen har ju även hon slutat...

Jag kommer sakna er iaf.

Ha det bäst!
Kram Vikkan å busfröna

Johanna sa...

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ inte sluta vännen! Hellre ett inlägg i halvåret än inget alls! Blir så glad o mysfaktorn hög när jag läser dina blgginlägg!! Kram kram kram!

Mamma Linda sa...

Jag håller verkligen med dig Karin. Vårsolen är helt underbaaar. Och det att man kan börja sitta ute och äta, det är en vardagslyx det ;-)

Evelina sa...

Fina bilder!
Funderar lite i samma banor, samtidigt tycker jag att det är roligt, samtidigt ett moment till som känns lite som ett måste. Har full förståelse för ditt val om du slutar, även om jag också tycker att det vore tråkigt! Men allt är så mycket mer nu än det var för ett år sedan! En stor skillnad!
Kram Evelina

Marika sa...

Vore tråkigt om du sluta skriva och lägga upp bilder Karin, det är såå himla mysigt att läsa lite om grabbarna och se hur fina och tuffa de är. Ett litet inlägg, bara då och då är så roligt och räcker så bra. Hoppas du fortsätter. Kram / Marika