söndag 23 maj 2010

Regnsöndag

En intensiv dag är snart slut. Måns snarkar oss till sömns i soffan snart - det dånar om den lilla näsan trots att dörren till sovrummet är stängt. Operation kommer att bli den 9 juni så det ska bli fantastiskt skönt. Imponerad av läkarkontakten - endast en månad från att jag bokade undersökning till att operationen blir utförd!

En hemmahelg har det blivit. Populära moster Mia besökte oss i fredags. Hämtade upp henne efter jobbet och sedan körde vi och hämtade killarna på sina förskolor. "Mia! Mia! MIIIA!" Jätteroligt eftersom det var några veckor sedan sist. På lördagsmorgonen 5.45 frågade Adam direkt "Har Mia åkt hem? Inte sova över här"? De små "Mia botta? MIIA?". Det är verkligen viktigt att förklara allt för dem innan. Sedan har det mest varit pyssel i helgen med diverse hussaker.

Nu sitter Patrik och myser åt Göteborgs Postens bilder och företagets exponering. Själv funderar jag om de är tvåäggs eller enäggs...










4 kommentarer:

Evelina sa...

Ja, det där med att förbereda, så viktigt. Och man gör det för man vet vilken bomb som annars faller.

Tove sa...

Jag läste i GP att de var bästa kompisar de där töserna. No twins. 1 år och bästisar :) Vilka bananer som har haft strykande åtgång i stan under helgen råder det ingen tvekan om :)

Karin sa...

Aha! Tack för inside-info! Bästisar och lubbar ihop redan. Jösses! Sprang du?

Christina sa...

Kul bild. Kunde varit twins. Söta!