söndag 30 maj 2010

30 maj

Kort sammanfattning av Karinstatus

Flashback från utflyktskaos 2008 igår förmiddag. Promenad! sa Adam 9.30. JAAAA! sa Måns o Samuel. Absolut! sa mamman och slet fram vagnen och Adams cykel och raffsade ihop utflyktsfika. Sambo på grabbhelg så perfekt med att fly hemmet en stund. Mot lekparken 2,5 km bort! När vi nästan kom fram öppnade himlen sig och vi fick ta skydd under en sketen björk. Därefter kutade vi till parken och fikade under rutschkanan i strilande regn. "Mysigt!". En liten stund iaf. Regnet gav sig, vi lekte - därefter började Måns huttra frenetiskt och inser att galonstället inte håller tätt. Packar ned honom i vagnen och samlar ihop oss för att sedan småspringa hem med A:s cykel på vagnstyret, Adam på sitsen fram och småttingarna som somnade (domnade?) bort. Inga ledsna barn iaf - skönt! Fick många lidande blickar med mig, men det var ju ett perfekt lördagsträningspass för mig! 63 kg barn+vagn, exkl cykelvikt att skjuta på.

Apropå träning har jag sagt "Nu jävlar" för 23.e och sista gången detta år. Midnattsloppet hägrar i augusti och jag har i veckan varit ut två ggr - och det har gått hur lätt som helst!! Skumt. Baksmälla lär komma, men tills dess är jag helnöjd.

I morgon kommer barnen att gå på SAMMA förskola! Obeskrivligt underbart. Kortis nskolning ipå två timmar imorgon, sen är det 9-15 resten av veckan. Kommer att gå hur bra som helst tror jag. God natt!

2 kommentarer:

Evelina sa...

Så skönt att ha samma dagis! Tidsbesparande! Hajja hajja du i motionsspåret!

Johanna sa...

SUPERMAMMA!