måndag 20 april 2009

Äääääääää och BÄ

Hur är det att ha tre barn, frågar ganska många. Tre killar dessutom? Pratade en kortis med min kompis Johanna som bär 2 i magen och har en 1,5åring just nu. Hon har en utmaning framför sig...och något alldeles speciellt! Hur är det då? Omöjlig fråga att besvara - men tyst är de ju inte! Just nu är killarna inne i någon slags ormgropsfas där det ska möljas, krypas, krälas omvartannat på/under/över varandra. Gränsen mellan skratt o gråt är alltid hårfin! Gärna med ett schysst ackompanjemang av tonen ÄÄÄÄÄÄäääääääÄÄÄÄä.

Annars var det mer BÄ för hela slanten under söndagslunchen. Trots renskav på tallriken. Lugna Samuel har för en stund tagit kommandot över Pellejönsandet och Måns gillar initiativet.

7 kommentarer:

Ylva sa...

Guud vilka underbart söta barn du har:) vilka godingar, alla tre! Jag är ofta in här och kikar. Skulle va kul att träffa er "live" haha..kom gärna förbi här nån gång när ni är i Gubbo, du vet väl att jag bor i blåa huset vid FH? men det vet du nog redan.. kram Ylva

Evelina sa...

ÅÅÅÅ vilka härliga filmer, underbart! Godingar!
Vilken fin ny bild du har som header, vårig och full i bus!

1+2-barnsmamma Carola sa...

Helt underbar filmsnutt! Tycker det är så fantastiskt att se vilken glädje barnen har av varandra. Ibland räcker det att de tittar på varandra så börjar de skratta, alla tre. De har verkligen förmågan att få igång varandra och många gånger känns det helt hopplöst att hålla dem i schack, men samtidigt är de ju bara SÅ häftiga och underbara.

Vikkan sa...

Underbara filmer!

Man kan riktigt se att de tar i från tårna då de sitter där och säger BÄÄ!

Kram Vikkan

Tove sa...

Underbart att höra deras gurglande, härliga skratt. Jag ler från öra till öra.

Kram kram

Anonym sa...

Snacka om dubbel glädje!! Ler ända ner i tårna av denna lilla film ;)
Kram Johanna

Lindas trädgårdsblogg sa...

Jag skrattade gott hela bä-filmen! Underbart!!!!

Och vad roliga dom är som krälar... Är det så att storebror leker bebis?