måndag 20 april 2009

Måndagsfrågan


Så här snygg var Samuel ikväll. Gissa vad mönstret visar? Aj. Vår trasmatta! Hur hårt måste man inte falla för att mattmönstret ska sitta som ett frimärke i pannan?? Stackars. Tatuerad och klar liksom.

7 kommentarer:

Lycklig tvillingmamma! sa...

Men liten då, måste varit ett hööögt fall då, eller varm trasmatta.
Stackars liten!

1+2-barnsmamma Carola sa...

Aj, aj, aj!

Linda sa...

men AJ! ganska cool dock. rocknroll liksom.

Anonym sa...

Å, men stackars liten! Många krokodil-tårar måste ha fällts :( Kram Johanna

Linda V sa...

Riktigt tufft alltså. Hoppas han behåller den länge ;-)

Zara sa...

När jag såg detta kom jag och tänka på dagen innan nyårsafton vid milleniumskiftet. Jag satt med en vakumpump till en vinflaska och funderade på om den verkligen fungerade. Medan jag pratade i telefon så provade jag den i pannan... den fungerade :o)

Hoppas han inte har ont stackaren.

1+2-barnsmamma Carola sa...

Såg först nu att du lämnat en kommentar hos mig. Har varit ruskigt dålig på att uppdatera och kolla av bloggen ett tag nu, ska försöka skärpa mig.

Kan säga att JA, det blir lättare. Det är fortfarande intensivt men nu behöver vi inte längre passa de små precis hela tiden. De börjar dessutom prata alltmer och kan förklara vad de vill och önskar. De lär sig även klara av nya saker hela tiden, både på gott och ont, men mest gott. Ta på sig mm.

En underbar lycka med att ha tre barn tätt, iaf för vår del, är att barnen faktiskt leker otroligt bra tillsammans nu. lillsessan och prinsen leker ofta väldigt bra på tu man hand men när storasyster är med blir det ju ännu bättre. De ÄLSKAR att leka "mamma-pappa-barn", ha affär, gunga och annat när hon styr och ställer.

Ska försöka få till ett litet utvecklings-inlägg på bloggen snart, om hur livet ser ut för oss nu.

Spännande att läsa hur ni har det och tänka tillbaka på hur livet såg ut för ett tag sedan...
Kram