onsdag 15 april 2009

Raketpåsk

Påskhelgen har förflutit snabbt som ögat. Kändes som att det gick från Skärtorsdag direkt till måndag. Ledigt i vårsol är lockande! Fredag morgon åkte vi till Dalarna och lite storfamiljeliv. Syster, morfar och mormor backade upp vår egen lilla öppna förskola och det är lika lyxigt varje gång. Men det blir bra intensivt.. Full rulle hela tiden. Pju. Tur att mormor har påsklov och får vila ut. Ögoninflammation har härjat hos alla 3 barnen, men har nu gått över - även Adams febertopp på 40 grader gav sig innan vi återvände tillbaka hem.

Premiär för Ballerinakaka. Osmart drag.


Sand är annars ett fullgott alternativ till kaka



Eller varför inte lite jord från morsans ännu oplanterade krukor?

Här hemma har det verkligen kommit ikapp oss hur mycket vi har att pyssla med! På något vis fick vi kickar av mina fixa&donaföräldrar så nu kör vi flera spår parallellt.

Måns & Samuel är nu nära att få ett uppfräschat rum. Målningen är klar (tagit 4 vardagkvällar mellan 20-22) tapetsering av bård återstår, trallen har slipats och inoljats, stora grillen ska monteras liksom utemöblerna vi köpte i höstas. Tomten håller på att snyggas till och rensas från gammalt gräs och löv, omorganisering ska ske på övervåningen för bättre förvaring av våra kläder, blommor ska inhandlas och pysslas med..Vi skulle verkligen behöva en helt barnfri helg för att fixa till allt! Det är fortfarande så jäkla svårt att få till pyssel/laga mat/umgås med barnen/lösa konflikter/torka tårar osv. Det får bli som det blir!

2 kommentarer:

Anonym sa...

OJ VAD FLITIGA O DUKTIGA NI ÄR!!! Jag blev trött bara av att läsa allt ni tar er för med plus det ni ska ta er för med.. Är så in i HE... trött heeeela tiden!
Håller tummarna för att jag en dag ska låta som du!
Stor kram på dig, Johanna

Evelina sa...

Säger som föregående, vad duktiga ni är!! Hela vintern har varit i ide, sedan kommer våren och ALLT ska göras..
Åhh vad jag känner igen det där "att man behöver en barnfri helg" man skulle hinna 50 ggr så mycket. Vi hade faktiskt tänk att försöka ordna en sådan helg för oss. Man stillar sinnet lite om inte annat.