fredag 5 mars 2010

Prag!

Jag är i Prag! Underbart och mysigt, på lyxigt hotell och mitt i smeten glider vi runt själva... Vi kom vid lunchtid igår och åker hem på söndag - det känns otroligt skumt att ha så mycket egentid med varandra :-) Det känns så annorlunda...att vi båda till och med är rastlösa! Lite så här "jaha, okej nästa slott - vilket ska vi titta på? Om vi går där och där och sedan där då hinner vi även dit...men vänta? Varför stressar vi? Nej vi ligger på hotellsängen ett tag och vilar, spritter i benen...läst ut 250 sidor i ett nafs. Ska vi gå nu och göra någonting?"

Prag är otroligt vackert, slitet, 80-tals kommunistiskt och medeltida charmigt på en gång. Vi lyxar med mat och shopping och pratar med varandra. Avslutar meningar och lyssnar. Ovant och härligt. Nu ska vi snart piffa till oss för en utesväng igen. Idag har vi säkert gått 1,5 mil i blåst/snö/någon minusgrad. Våren, hallå? Jag som åkte på en förkylning i onsdags klär mig ordentligt. Inget citychick här inte! Saknar barnen. Både längtar till söndag och samtidigt inte, för vill ju njuta i nuet just här. Men de har det nog bra där de sliter på farmor & farfar. Vi hörs!

5 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Åhh, vad härligt. Jag är inte nå´ avis på er ;-)
Njut ordentligt av den härliga tiden på tu man hand och av den vackra omgivningen.
Kram kram

Evelina sa...

Härligt, det är ni värda! Njut!
Kram Evelina

Anonym sa...

Wow vad härligt!!! Som sagt, ni är verkligen värda detta!! Skönt att få prata med varandra.Det är inte ofta man göra det i vardagen!! Saknar er! Kram från Camilla

Linda sa...

så underbart! Prag ÄR vackert. bara njut ni. kram från oss!

Johanna sa...

underbart!!!!! Det är ni VERKLIGEN värda.. att bara prata med varandra, avlsuta meningar och lyssna! Det är lyx!

Kram!

P.s inte annat än att det väckte iddér för framtiden :) d.s