söndag 7 mars 2010

Hemma från Prag!


Nu är vi hemma igen från denna charmiga stad! Ja, våren har ju visserligen inte kommit på långa vägar till Tjeckien, utan vi mötte snö på tvären, regn, solglimt men med 1-10 minusgrader. Hemma var det alltså soligare och bättre! Bilden bredvid är lånad i väntan på mina egna. Vi anlände i torsdags och har sedan dess strosat omkring och turistat och lyxat på god mat.

Inte nog med resan som surprajsade mig. I går eftermiddag (lördag) skulle vi bara ta en öl på hotellbaren innan lite vila på rummet. Kliver in - och där sitter våra vänner Sara & Robban som bor i Nürnberg 2,5 timme bort! Jag öppnade dörren, tittade mot Robban...tittade bort och konstaterade att han var väldans lik R..tittade igen, munnen ramlade ner till hälnivå eller något och jag vänder mig till P "VET DU P!!! TITTA.....ja....just...ja...du kanske har planerat detta?!!! NÄE!" Hyffsat långfeja på mig!
Superkul och vi har inte setts sedan deras bröllop i augusti. Hängde resten av resan med dem eftersom de bokat samma hotell dessutom. Det var inte lite komiskt!

Vid hemkomst mötte vi äntligen våra söta skruttar. Stora famnar och de skulle berätta vad som hänt hela helgen på deras vis. Samuel har ännu kortare hår efter att Måns hittat en sax och klippt hans lugg igen, Adams tavelram var full i grön tusch (som gick att torka av) och en stolsdyna klottrad på. Hm. Tror farmor o farfar haft lite fullt upp med framförallt busfröna.

Lek, lek, lek och några resepresenter senare däckade de helt utmattade. Mamma, nu får inte ni åka bort nå mer! Ni får faktiskt stanna hemma konstaterade Adam innan han dunade in. Jag håller med. Jag vill bara vara hemma en hel vecka till om det gick...Tisdag ledig med barnen, det blir bra det som kick-off för mina 80 % :-) God natt!

3 kommentarer:

Vikkan sa...

Underbart med lite semester. Det är då man uppskattar det man har hemma,inte sant?

Jag tycker Adams kommentar var hur gullig som helst. Nu får ni faktiskt stanna hemma! ;-)

Kul att du lämnade ett avtryck på min blogg också! :-)

Kram Vikkan

Evelina sa...

Så mysigt och gulligt gjort av mannen din! Har precis beställt en liten microsurprice till min karl oxå. Man behöver få och ge lite överaskningar ibland, även om man inte lider brist på dem som tvillingpäron direkt ;-)
Kram!

Mamma Linda sa...

Åhh, vilken härlig weekend, och kul att ni träffade era vänner där :-)

Kram kram