söndag 21 februari 2010

Söndagsstatus

Hjälp. Ännu en vecka till ända. Två viktiga utbildningsdagar för "mina" pedagoger gick i lås och den viktigaste om ledarskap blev jag riktigt nöjd med. Skönt. Det tar väldigt mycket av min energi det här med att leda och påverka andra - tyckte jag var slut hela veckan. Mysig fredagkväll med syster på besök och barnen i total extas! Mia var galet poppis så det var tur hon sov över. Måns sjövild och såg ungefär ut så här hela fredag-lördag!
Till helgen ska vi umgås hon, jag och barnen i Ludvika. Då ska jag vara vaken längre än 21.43 på fredag kväll...
Igår kväll bjöd vi Patriks vänner på finmiddag. De är nygifta och ännu inga barn. Jättetrevligt, men det är inte lätt att synka ihop en schysst tidplan med läggningar, pockande barn och rätt temperatur på maten. Gick ok. Hummer och lax. Mums. Ibland känns det lite galet att utsätta sig för middagsbjudning ;-) Behöver ju inte vara så maxat, men ibland är det roligt att lyxa till! Nyckeln är förberedelse - och att involvera barnen i hyffsat lik aktivitet som man själv pysslar med. Gjorde Leilas melon&fetaosttapas somvplockmat till "för"ölen och det här med tandpetare tyckte grabbarna var roligt.

Hög koncentration för att hjälpa mig. Resultatet:
Penetrerad melon!
Imorgon ny vecka, ny utbildning och ångestattack igen! 70 pers torsdag fm. Jag lär bli osynlig på bloggen den här veckan med. Heja Helena Jonsson!

1 kommentar:

Linda sa...

wow vilka snygga meloner ;)

hoppas det går bra på jobbet i veckan!