söndag 14 februari 2010

Födelsedag!

Vilken FANTASTISK dag och helg!
Vi stack till Gubbo och mina föräldrar i fredags. Eftersom det är min födelsedag idag så överraskade Patrik mig igår med lyxmiddag på "Piren" i Ludvika och övernattning på stadshotellet lördag-söndag. Eftersom det var oväntat var jag tvungen att panikshoppa en bikini samt nya kläder upptill så jag skulle kunna bubbla i relaxen och se representabel ut på restaurangen och pubrundan! Men det visade sig att vi var bara 4 stycken på restaurangen...en lördagkväll! Sorgligt att fler inte unnar sig den fantastiska maten, men privat blev det och dessutom fick jag lite nya kläder :-) Pubrundan blev kort för hotellsängen lockade och 9 timmars ostörd sömn. Det är inte dåligt det. I morse vaknade vi båda med stark längtan till barnen och deras 2-årsfirande, så kl. 10.00 var vi tillbaka och då möttes vi av 3 "utklädda" barn i Leksanddress för att provocera Lule-pappa!
Måns 2 år och Samuel 2 år i neddregglade Leksandströjor!
Mamma hade gjort en fin tårta åt oss. Tack mamma!
Födelsedagstrion och paketöppning.
Adam tycker det är otroligt konstigt att vi alla tre fyller år samma dag. Även om han symboliskt fick 3 paket tyckte han att det var hans födelsedag också! Sedan augusti har han pratat om när han fyller 4 år (först i juli), det hade han tydligen passerat idag då han sa att han fyller 5 år. Inte lätt med tidsperspektiv och högtidsdagar. Här sittandes på sin pruttkudde som gjorde succé.
Strålande väder och nya tandempulkan var perfekt efter tårtan.

Liksom gamla sparkarna. En trött Måns och en duktig Adam for ner för backen hos mormor och morfar. Helgen är till ända och så även hjärtedagen. Tack alla för gratulationssms! /Kram Karin

3 kommentarer:

Linda sa...

GRATTIS i efterstkott får man säga då! så härligt det låter med lyxweekend i Prag! grattis till busfröna också förstås...och kanske till storebror också? på femårsdagen... fnissar.

Evelina sa...

Grattis Karin och Fröna, i efterskott!! Prag..vad underbart HÄRLIGT!Vilken surprise, Go karl du!

Johanna sa...

Å vilken härlig födelsedagsöveraskning, den där Patrik han kan han!!! Å så fick du din stackare panikshoppa också ;) Han är då för underbar lille Adam med sina funderingar och tankar. Mys-ler gott! :)
Kramis