onsdag 6 maj 2009

Hurra!


Vår stora duktiga kille är blöjfri! Libero "special limited edition" med lockande tigrar - släng er i väggen. (och vem 17 köper blöjor och sparar dem som souvenirer pga begränsad upplaga?)

För 7 dagar sedan frågade jag Adam om vi skulle strunta i blöja för natten. "Ja, inte skönt med pink" säger han. Han slutar och resultatet är 1 våt säng på 7 nätter! Hur bra får det gå? Inget revolutionerande efter vid en ålder av 2 år och 8 månader kanske, men vi imponeras :-)

5 kommentarer:

Evelina sa...

Grattis till duktiga killen!!
Så skönt både för honom och er!

1+2-barnsmamma Carola sa...

Prinsen slutade med blöja på natten för någon månad(gissar att han var 2 år och 10 månader då) sedan och för det mesta går det jättebra.
Lillsessan däremot har fortfarande blöja både dag och natt, hon är ofta torr på natten och kissar i pottan men på dagen går det inte alls. Vi har försökt ta bort den men det blir bara för mycket, hon är väl helt enkelt inte mogen.
Tycker er Anton är superduktig. Stärk honom i detta!
Kan tilläggas att vår storsessa som är 5,5 år har varit jättesvår med blöja på natten. Vi har försökt ta bort den flera ggr tidigare men det har bara inte fungerat. Men nu, peppar peppar, tog vi bort den igen för en vecka sedan och det har varit LITE blött 1 natt men annars inga problem.
Two down, one to go... men det kommer väl. Tror inte det funkar att stressa på det där för mycket.
Kram

Anonym sa...

Heja Adam!!
Superduktig kille! Brukar ju sägas att pojkar är senare, men det här tycker då iallafall inte jag är sent! Bravo!

Kram Jonkis

Anonym sa...

åh vad skönt att skippa blöja! Vi jobbar med dagarna här, o det går inte alls, han är inte det minsta intresserad. Frustrerande, han är ju gammal nog, blir 3 i aug. Gillade strumporna, så ser det ut här med, o vad värre är att pappa inte ser skillnad på mina eller barnens.../Emma (hoppsan)

Lindas värld sa...

Vilken duktig kille! Vår dotter på 2 år o 8 månader är inte i närheten av det! Men vem vet det kanske plötsligt bara kommer en dag. Hittade din blogg nu och hit kommer jag garanterat att återvända. Linda