söndag 21 juni 2009

Hejdå Gummikompis

I dag har vi praktiserat riktiga 08-föräldrar. Vi drog på utflykt till Skansen, betalade vackert 110kr/pers, spatserade direkt till kattungarna där Adam glatt slängde sina 2 nappar Hajen och Bläckfisken. Sedan fick han syn på söta ankungar som stal all uppmärksamhet. Va? Var det så här enkelt? Lagomt trötta på alla djur sedan förra helgen ägnade vi bara 60 min i parken, varav 20 på en lekplats. Eftersom han då kom på vad han något tidigare lämnat ifrån sig blev det en Big Muta (i form av gigantiskt flygplan) på BR i Gallerian. 249kr för att slippa nappgnäll/nappletande på nätterna - VÄRT.

Hela em förflöt väl (okej, några drama-queenanfall blev det) och han somnade gott nu för kvällen. Stolta föräldrar! Men mest över oss själva som äntligen tog tag i det...

3 kommentarer:

Evelina sa...

Grattis!! Har det gått bra under natten och så?
Billig summa för att slippa nappar som ska hittas, tvättas och alltid ha med sig överallt.

Anonym sa...

Med tanke på inlägget rubrik började jag fundera på om ni börjat tillverka 4:an??? Ha ha ha...

Grattis! skönt att det gick så "smärtfritt" att sluta med en dålig vana! Tänk om det kunde vara så lätt alla gånger.. :) Å summan på flygplanet var helt överkomligt tycker jag, tänk om han velat ha en eldriven traktor eller nåt?!?! ;)

Hälsa familjen, stor kram Jonkis

Haikumannen sa...

Skönt med det där.... Viktor har tacvk och lov aldrig haft napp... hoppas det går lika bra med nästa... kommer 10 augusti om det går som tänkt...skall försöka hålla igång bloggaen igen :-)