onsdag 9 juni 2010

Operation

I morse opererades lille Måns - farväl körtel i näshålan. Resultatet är chockerande på 12 timmar - han snarkar inte! Nedsövningen var ingen rolig process. Då vi gick in i op.salen spjärnade M med alla muskler i kroppen och han förstod att det här kommer inte bli något roligt. Med några stygn i hakan sen nyårsfallet och skräckupplevelsen med att sy var det iofs inget annat att vänta.

10 min tog op och efter det ett segt uppvak. Förvånandsvärt pigg ändå och går på alvedon dygnet runt första dagarna. I morgon blir vi hemma tillsammans och tar det lugnt.

Svåraste uppdraget - att bara lämna Samuel och en toktjurig Adam för att dra hem med Måns. Men han behöver verkligen lugnet så att det läker bättre. Adam testar mig i 190 och igår var jag Häxan Surtant. På fsk säger de "Han är MYCKET mer lugn och trygg sen brorsorna började". Hm. Jaja.

Fy. jobbar för mkt nu och sover för lite. hopp i säng. Hej.

1 kommentar:

Evelina sa...

Härligt för Måns! Hejja mamman! det är ju galet tufft ibland, framförallt för er med flera barn, fattar inte hur ni får ihop statistiken, men det går på något vis i alla fall, även om det är just galet ibland! Du är duktig!
Kram Evelina