onsdag 11 november 2009

Vabb

Idag är det 3:e vabbdagen för hösten (totalt för oss!). Vi uppskattar verkligen våra hyggligt friska barn denna höst och tror att Måns & Samuels första tuffa magsjuke/snor-år har gett immunförsvaret en bra grund. Adam vaccinerades i måndags mot grisen, men inga reaktioner än så länge. Däremot är Samuel febrig idag och stannar hemma. Jobbig lämning när Måns insåg att brorsan fick följa med hem. Känner mig ego som inte hade hemma båda, men tyckte S skulle få lite lugn och ro och bara vara med mig (okej då, och jag också få lite lugnare). Blir tidig hämtning som kompensation...detta dåliga samvete hela tiden. Men - jättemysigt att bara sitta och krama lillkillen, utan konkurrens från två andra.

Städning på Adams förskola ikväll. Sjukt tråkigt. Vi råkade missa senaste tillfället, och då var det inte muntra fröknar, så idag får vi gno lite extra. Ändå värt att stanna kvar där på förskolan. Småkillarna får plats till våren, vilket lyx det blir att lämna alla 3 på samma!

I helgen var moster Mia här och levererade en fin trädocka till killarna. Samuels bästa sjukkompis idag och han har pysslat i säkert 45 min non-stop! Plocka plocka plocka.2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att Babushkan blev bra!! Mer pedagogiska leksaker i sann Montessorianda ska levereras, pronto!

Marika sa...

De är så söta och goa och tuffa alla tre! Underbart. Hoppas ni alla mår bra. Stora kramar