tisdag 29 september 2009

Jag älskar numera regn!

Regn = positiv lämning för Måns och Samuel. Aldrig är de så glada som när de får kasta sig i vattnet, stampa och skvätta. Har knappt tid för en puss när jag ska gå och idag var bästa lämningen ever. Skönt! Efter 5 veckor ska det väl ändå gå bättre? Problemet är väl att mitt förtroende är sviktande för förskolan...
Vad annat kan man bli efter att deras fleecejacka helt saknas vid dagens slut och mössan hittas i helt motsatta huset på storbarnsavdelning? För tredje gången. Hur höga krav kan man ställa på hårt bemannad personal och barnens kläder? Tips?

3 kommentarer:

1+2-barnsmamma Carola sa...

Gissar att ni namnar kläderna och personalen är väl ändå läskunnig? Vi har också blivit av med plagg på dagis. Jag kan ha viss förståelse för att det kan bli snurrigt med kläder som tar en vända genom torkskåpet eller ytterkläder som tas av när det blir för varmt, men det finns ju gränser...

Att inte känna sig trygg med barnens förskola måste vara otroligt jobbigt. Skulle du kunna prata med dem om det utan att de känner sig påhoppade? Det brukar alltid hjälpa att lufta sin oro.
Kram och lycka till

Anonym sa...

Kräv bättring om kläderna är märkta! Annars är det stört omöjligt att hålla reda på dem.

Men förtroendebiten hänger väl i och för sig knappast på fleecetröjan?

Samtal kanske vore bra? säg att du bloggar om saken så blir det nog en SNABB förbäyttring ;-)

Kramen M

Evelina sa...

När jag köpte vantar av olika sorter och varsin tjockare mössa igår för att bara ha på dagis, köpte jag likadana till dem(brukar annars alltid välja olika färger/sorter)just av den anledningen att de kanske blir lite lättare när de har lika att se att de hör till just dem. Jag har namnat alla kläder också.
Men kanske ett samtal med personalen eftersom de har hänt vid ett flertal ggr.
Lycka till!