onsdag 12 augusti 2009

Kepsligan

Var tvungen att se lite sommar på min huvudbild och det blev en liten kepsliga. Har under 2 timmar gått igenom foton från julen (!) och fram tills nu. Det tråkiga är att vi endast har 5-6 bilder på killarna tillsammans sedan de föddes. Att det är så svårt att få till det...här är en av de bättre i alla fall trots extremt rörig veranda. Å andra sidan direkt från verkligheten.

Måns har fått feber efter sprutan. Visst var det efter 5-12 dagar som febern kunde komma och inte under nära två veckor. Puh. Men Måns kände att det var dags efter 2 dagar tydligen. 80 cm långa och 12.06 resp 12.2 kg väger de. Fortsatt synk. Lustiga siffror tycker jag eftersom S både ser större och längre ut, men icke. M är den matglada.

På måndag börjar killarnas inskolning och det ska bli spännande. De flesta säger ju att det händer så mycket när barn börjar förskolan, främst en radda positiva upplevelser. Vi märkte ju på Adam att hela han växte och blev mer självständig. Med Måns och Samuel skulle vi bli väldigt nöjda om:
- de kunde sluta bitas efter att hållit på från o till sedan påsken
- att de kunde äta utan att kasta mat på golvet, medvetet spotta ut mjölk och kikna av skratt efteråt
- att aktiviteterna och intrycken möjliggjorde hela nätters sömn

Återkommer med uppföljning. Strunt samma om det inte infrias. Det viktigaste är ändå att de kommer att trivas och möts av bra personal, pluttarna...

Något häftigt som hänt den senaste tiden är att en något mer ödmjuk och go sida har präglat våra söner. Adam vill allt mer visa hur man gör, hindrar de från att gå ut på vägen, håller i småkillarnas hand etc. Jättesöta storebrorhandlingar och vi litar verkligen på honom :-) Måns och Samuel har också börjat ge varandra saker att leka med. Först hämtar de saker till brorsan, därefter till sig själva. Vi blir fånigt stolta! Mornar och kvällar är lugnare än innan sommaren, så visst händer massor.

3 kommentarer:

Linda sa...

härligt positivt inlägg. lycka till på måndag! visst värmer det mammahjärtat när barnen är fina mot varann.

Linda V sa...

Du skämtar med mig aprillo? Det där var väl inte en rörig veranda?! Underbar bild hur som helst! Jättesvårt att få till en bild där alla är med och kollar i kameran!


Hoppas det går bra med inskolningen!

Evelina sa...

Altanen är inte rörig, det är så en altan ser ut ju!
Lycka till på inskolningen!
Jag kan säga att bara efter dessa 2heldagar ser jag en förändring på dem. Det kommer att gå galant för boysen!
Kram