onsdag 4 augusti 2010

Hejdå bloggen!

Mina stapplande försök till en blogg under våren har varit för taffliga. Jag sätter härmed punkt och övergår till gammal hederlig dagboksskrivning. Bara några noteringar..

Semestern är snart över och sommaren har bjudit på bland annat:
- Underbara varma veckor i Åhus
- Twinsen har lärt sig att trampa på trehjulingar
- Killarna pratar i 3-4 ordsmeningar hela tiden och även om det är ganska otydligt förstår vi varandra riktigt bra. En typisk konversation i veckan: Måns: Mamma! Boejje pippar uppe. Sam: Mycket pippar uppe. Måns: Ja-a. HÖGT upp. Häj häj Boejje! Takta! Myjan! Myjan benen kjypa AJ! (Börje klipper där uppe// Klipper mycket där uppe. //Akta! Myran! Myran kommer snart att krypa upp på benet och bita).
En typisk Adamkonversation: Mamma, du är verkligen bra att skjuta mål! Waoooom! går fort! Måns-Samuel! Vill ni spela? Stå här! Nej nej! Måns måns! Här du vara. Jag stå här. Maaaammma. Han fuskar.
- Vällingen la vi på hyllan från en dag till en annan på semestern utan protest för alla 3.
- Den som sa att det var enkelt att blöjavvänja på sommaren har fullkomligt fel. Killarna har full kontroll på när både A och B kommer och kan göra det på toan (och valfri plats på tomten). Men de glömmer att säga till innan. Och känner de för att medvetet kissa på trappen så gör de det. Suck. Ger upp.
- Träningen har äntligen kommit igång för mig och varit ute 11 ggr sen 10 juli. Känns riktigt nice. Hoppas att jag kan hålla i det.

Tack för mig och tack för att ni läst! Karin, Adam-Måns-Samuel

6 kommentarer:

Evelina sa...

Hej Karin,
Väldigt tråkigt att du ska sluta, men har full förståelse! Det har varit kalaskul att få följa med i din blogg och jag slutar aldrig att impas av er med något fler barn. Men nu hoppas jag att vi kan få till en träff så att alla fjun kan få börja konversera med varandra, det var tunnt på det sist. Kram Evelina

Mamma - här och nu sa...

Tråkigt! Det har varit kul att följa någon som liksom jag har tre pojkar och tvillingar. Lycka till med familjen i fortsättningen!

Linda V sa...

Men det är väl toppen om du fortsätter att göra noteringar då och då för egen skull? Och jag gillar att läsa hur du har det med twinsen!

Underbara konversationer! Här har det också släppt och det är härligt att man kan kommunicera med ORD!

Cia sa...

Hej! Det har varit mycket roligt att följa dig och dina barn i det vardagliga livet. Vi har ju lika många barn och i samma åldrar.

Va duktiga ni är med potträning! Mina vill verkligen inte sitta på pottan och jag orkar inte alls, siktar nog på blöja tills fyra-årsåldern...

Ha det bra! Vi kan alltid synas på FL eller Facebook! Kram Cia

Carola sa...

Förstår dig helt och fullt men även jag tycker det är tråkigt. Min blogg dog ut för evigheter sedan, hinner bara inte med. Det har varit riktigt roligt att följa någon annan med liknande situation som vår, även om våra barn är lite större (tjej snart 7 år och tjej/kille snart 4,5 år). Kommer sakna dina inlägg.

Anonym sa...

trist att du lägger av. kom tillbaka sen! men jag vet hur det är med att få till tid. det är svårt. svårt.