söndag 25 augusti 2013

Äntligen paddling!

Vi har pratat hela sommaren om att hyra kanoter ett stenkast hemifrån och bara glida runt i Gudöån/Långsjön. Sagt och gjort, barnen studsade upp och var mer fogliga än någonsin, och vi cyklade iväg för att knacka på uthyraren redan kl 10.00. Några minuter senare kunde vi glida iväg med exalterade barn med varsin paddel och vi 5 fick plats i en kanadensare. Perfekt! Gled mot bäverhyddan och stannade för att fika på en solig häll. Snacka om livskvalitet!! Det är sånt här man ska göra varje helg! 

Här kommer några bilder :-) 

tisdag 20 augusti 2013

Samuels tur!

Igår hände det! 9 dagar efter brorsan var det Samuels tur att tappa sin första tand! Dessvärre tappades den bort på förskolan :-( Tur att tandfen kunde läsa lappar i glaset istället!

Skolstart åk 1!

Sötaste Adam började ettan igår! Han var mycket nöjd med dagen och tyckte fröken Anna-Carin var snäll. Patrik var med under dagen så jag fick nöja mig med den här bilden på mitt jobb!

Fotbollssöndag

Wow vilken fotbollssöndag det blev! Adam spelade cup i Älvsjö och körde 3 matcher. Laget var superduktigt och 7-åringarna har verkligen utvecklat passningsspelet. Efter matcherna svidade vi om till Djurgårdsstassen (Adam) och vi hejade på Mattias. HELT slut säckade vi alla tidigt. Ett midnattslopp i ryggen på den här söndagen var maffigt..

fredag 16 augusti 2013

Koja!

Bästa kojan håller på att byggas och twinsen är helt med på noterna. Nu spikar vi och sågar varje dag :-) Morfar har bidragit med virke som snart är slut och då får målandet ta vid. I dag var det Måns och jag som förbättrade en vägg. Lagomt nöjd! 




Måns leder tandligan

Det har ruckats och bändits senaste veckorna och tävlan om vem som ska tappa tand först av M och S. I lördags ryckte första och i tisdags andra tanden för Måns del så det står 2-0 nu. Samuel tar det hela med ro och tyckte det såg äckligt ut i brorsans mun.