onsdag 29 augusti 2012

Galna på Globen!

Vilken utsikt de har på det här jobbet! Undrar just vad de monterar..

Dagarna rullar..

Dagarna rullar på i rasande fart och jag och barnen har drabbats av första förkylningen som nu verkar ebba ut. Det går bra på skolan/förskolan och det är glada barn som lämnas och som hämtas. Det har varit stor inskolning på M och S förskola, så de är trötta på kvällen.

Sommarens sista kväll kanske idag? Jag och twinsen tog en cykeltur ca 5 km och det var härligt att nyttja tiden mellan 18-19 ute!

torsdag 16 augusti 2012

Första skoldagen!

I dag var det första dagen för Adam i skolan! Det känns fantastiskt bra och han var lite pirrig och sprallig som han kan vara (typ bilden!).

Lärarna verkar toppen, gruppen härlig och Adam själv var supernöjd :-) I morgon blir det en lite längre dag och det är positivt för han ville leka mer. Stort med skola nu!

tisdag 7 augusti 2012

Inskolningsdax

Igår var vi och hälsade på den himla fina förskolan och skolan som är sprillans ny här i Vendelsö! Det känns SÅ bra och spännande och imorgon är det dags för Måns och Samuel att skolas in. Patrik ansvarar för dessa 3 dagar, sen kommer jag in i matchen också. Ser fram emot att de ska växa tillsammans med fler barn i samma ålder och utmanas från deras nivå. Efter att ha träffat pedagogerna har jag stora förväntningar :-)

Lite sura var killarna för att vi skulle gå hem-ett gott tecken.

söndag 5 augusti 2012

Schweizerbadet

Dagens bilder säger allt om söndagen 5/8. Lovely!

torsdag 2 augusti 2012

Planen i stöpet

Skrev nyss om tvillingplanen. Skorna var med omsorg utvalda, tricket att höja hälarna vi en ev mätning också...men icke. Ingen av Måns eller Samuel fick åka Bläckfisken i går på Gröna Lund! Två snopna killar fick gå därifrån efter köandet och det måste ha varit en felaktig mätning eftersom de åkte andra karuseller med samma längdkrav. Inget "lurad" med andra ord!!

Grönan var superkul igår - dessvärre proppad med folk och köer mellan 25-50 min till karusellerna. Får vilken som helst på dålig humör - stor som liten. Våra gäster från Vimmerby körde järnet och barnen Hade superskoj-men riktigt trötta var vi efter 8 timmar där..

Dagens överraskning - tvillingmamman Christine från Tyresö stoppade mig tog av sig glasögonen och sa "den här mamman känner jag igen" - jättekul! Sist vi sågs var 1 år sen så nu får vi styra upp stockholmsdejt!